Użyj hasła do subskrypcji. Twoja sesja jest zapisywana w tej przeglądarce.
Konta demo — kliknij kartę, aby zalogować się tym hasłem
Aby zalogować się ponownie w tej przeglądarce, potrzebujesz hasła do subskrypcji.
Link potwierdzający jest już w e-mailu, który wysłaliśmy. Jeśli go nie ma, możesz wysłać go ponownie.
Daten werden geladen.
Zaloguj się, aby zapisywać postępy w nauce, korzystać z ulubionych i odblokować więcej z Premium.
Tutaj możesz śledzić postępy w nauce, zapisywać ulubione, pobierać PDF-y i aktualizować konto.
Utwórz darmowe konto, aby zapisywać ulubione opowieści i dialogi — Twoja lista zostanie z Tobą na każdym urządzeniu.
Brak ulubionych. Kliknij serce przy opowieści lub dialogu.
Tryb testowy: zmiany są tymczasowe i znikną po opuszczeniu tej strony.
Twoje konto nauczyciela jest tylko do odczytu. Przejdź na EDU, aby zarządzać uczniami i grupami.
Usunięcie konta jest trwałe i nie można tego cofnąć.
Wszystkie konta uczniów i ich dane również zostaną usunięte.
Link skopiowano do schowka.
Udostępnij ten link uczniowi lub rodzicowi. Nie przechowujemy adresów e-mail.
Trwale usunąć tę grupę?
Trwale usunąć tego ucznia i wszystkie jego dane nauki?
Na pewno? Wszystkie Twoje dane zostaną trwale usunięte.
Masz nadal aktywną subskrypcję. Anuluj ją przed usunięciem konta.
Masz aktywną subskrypcję. Anuluj ją najpierw. Potem możesz usunąć konto.